SPECIJALIZOVANA OPREMA
ZA VAŠE POSLOVANJE

Fokusirani na snabdevanje klijenata specijalizovanom IT i POS opremom za različite oblasti poslovanja, nudimo kompletna rešenja za vaše poslovanje.


Proizvodi u ponudi

Kompanija Sunbar d.o.o. je osnovana 2001 godine. Poslovanje je fokusirano na snabdevanje klijenata specijalizovanom IT opremom odnosno POS opremom čija primena je karakteristična za različite oblasti poslovanja kao što su logistka, proizvodnja, trgovina, industrija


Nakon više od dve decenije uspešnog poslovanja, postali smo jedina firma koja samostalno može da ponudi kompletno rešenje u snabdevanju klijenata vrhunskom hardverskom opremom, adekvatnim softverskim rešenjima a sve to uz kompletnu servisnu i tehničku podršku.

Naše poslovanje karakterišeRazvijena prodajna mreža u zemlji i inostranstvu


Projektovanje i instalacija namenskih hardverskih i softverskih rešenja


Ovlašćeni servis, održavanje na teritoriji Srbije i tehnička podrška koja u svakom trenutku daje odgovor na zahteve kupca

Zastupamo poznate brendove

Zastupnici smo vodećih svetskih brendova čijim spektrom proizvoda pokrivamo sve potrebe klijenataNaše kolege su Vam uvek na usluzi i po potrebi ćemo izaći na Vašu lokaciju i zajedno sa Vama odlučiti za najoptimalnije rešenje hardwarea i softwarea za Vaše potrebe.

Nazad na vrh